De persoon achter Gastouderopvang de Wijsneusjes

Mijn naam is Erica Hootsen – van den Brink en ben 28 jaar. Met mijn man Dick en onze dochters Fien (2 jaar) en Maud (0 jaar) woon ik op de Bunzinglaan in de wijk ‘het Petenbos’ te Veenendaal.
Voor mij was het altijd al duidelijk; kinderen zijn mijn passie.
Nadat ik mijn diploma VMBO-TL heb  behaald ben ik de opleiding pedagogisch werker – kinderopvang niv. 4 gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende leeftijden en doelgroepen. Daarna ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf.
Tijdens  mijn werk in de kinderopvang heb ik gemerkt dat kinderen de  behoefte hebben aan structuur en regelmaat. Mijn mening is dat een kind dit sneller vindt bij een kleinschalige en professionele  opvangplek, die  ik aanbied.
Het voordeel is  dat altijd dezelfde persoon op uw kind past en er  maximaal  5 kindjes per dag aanwezig zijn.
Bij twee gastouderbureaus sta ik ingeschreven zodat ouders zelf kunnen kiezen waar ze zich het prettigst bij voelen. Deze bureaus bemiddelen bij contracten, vakantie, ziekte, controles bij gastouders en dergelijke zaken. Voor beide partijen prettig!

Bij ons in huis  woont ook onze lieve en gezellige  hond Indy. Zij is gek van kinderen en andersom. Vanzelfsprekend zal Indy nooit alleen met de kinderen zijn en leren zowel de kinderen als Indy met elkaar om te gaan. Ook met de hygiëne ben ik consequent, er zal iedere dag schoongemaakt worden en na contact met Indy wassen we onze handen.

 

 

Christelijk

Christelijk

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Leuke activiteiten

Leuke activiteiten