De kosten voor Gastouderopvang de Wijsneusjes

In de gastouderopvang betaald u per uur, niet per dagdeel zoals kinderdagverblijven vaak hanteren. In het contract leggen we welk vast welke en hoeveel uren dit zijn,

dit zorgt voor duidelijkheid voor beide partijen en een financiele zekerheid voor mij.

Mijn tarief is €5,00 per uur. Daarnaast komen de gastouderbureau kosten, deze verschillen per bureau. Aangezien ik geregistreerd sta in het landelijk register kinderopvang heeft u gewoon recht op kinderopvangtoeslag.

De hoeveelheid hiervan hangt af van uw inkomen, dit kunt u zelf berekenen via de site van de belastingdienst.

Bij het uurtarief inbegrepen:

Eten en drinken; vers fruit(-hapje), brood en beleg, melk, tussendoortje en sap. Ook het knutselmateriaal, activiteiten en luierdoekjes zit hierbij in.

Niet bij het uurtarief inbegrepen:

Fles/borstvoeding, voeding bij allergieën of dieet en de luiers.Evt. eigen luierdoekjes bij overgevoeligheid van de doekjes die ik gebruik.Vindt u het prettig als uw kind de warme maaltijd bij mij krijgt dan gaat dit altijd in overleg en dient u deze zelf mee te brengen. Wanneer ik als gastouder niet beschikbaar ben voor de opvang, door bijvoorbeeld vakantie of ziekte, hoeft u aan mij geen opvangkosten te betalen. Kiest u er als ouder zelf voor om uw kind niet te brengen, en ik ben wel beschikbaar, dan betaald u wel voor de opvang die u eigenlijk zou afnemen. Tijdens de feestdagen zal er geen opvang zijn en hoeft er dus ook niet voor betaald worden.Mijn vakanties zal ik altijd tijdig doorgeven, gemiddeld zijn deze rond de bouwvak en rond de kerstdagen/oud&nieuw.

Mocht ik ziek zijn probeer ik jullie hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen.

 

www.christelijkekinderopvang.nl/gastouderopvang/zoek-je-vestiging/gelderse-vallei/

www.dolfijntjes.com

Fam. Donkelaar

Erica is een fijne en persoonlijke gastouder. Er is veel tijd om te spelen en knutselen. Wij zijn erg tevreden en onze dochter heeft er altijd een hele leuke tijd!

Fam. Muller

Onze dochter Elynn is 3,5 jaar lang met veel plezier naar De Wijsneusjes gegaan; ook lieten wij Elynn met een vertrouwd gevoel achter bij Erica. Elynn kwam thuis met leuke knutselwerkjes en verhalen van wat ze die dag gedaan hadden. Tussen het spelen door heeft het haar ook goed gedaan in de ontwikkeling van normen en waarden die horen bij haar leeftijd. Ook zit onze andere dochter Nola nu ongeveer 9 maand bij De Wijsneusjes; ook zij doet het goed daar. Wij raden De Wijsneusjes dan ook bij iedereen aan.